01 6545 777

Vrhunski proizvodi za uređenje Vašeg interijera

Vrhunski proizvodi za uređenje Vašeg interijera dolaze uz cjelovitu i jedinstvenu uslugu.

Vrhunski proizvodi za uređenje Vašeg interijera dolaze uz cjelovitu i jedinstvenu uslugu.
Od 1992. godine 50 naših zaposlenika dijeli isti cilj: biti najbolji u ponudi i ugradnji pomno odabranog asortimana i u svakom trenutku biti od pomoći našim kupcima koji su se upustili u avanturu uređenja doma.
Vizija kojoj težimo je zadovoljstvo svih naših kupaca, a kvaliteta i brzina obavljanja posla naše su niti vodilje.

Cjelovita i jedinstvena usluga

F.I.C. d.o.o. već 30 godina gradi svoj put s Vama. Tvrtka je u početku djelovala kao obiteljsko poduzeće u malom prostoru od svega 40 m2. Godine 2006. seli se u novi izložbeno-prodajni salon koji se danas prostire na 450 m2 u sklopu kojeg se nalazi i 300 m2 zatvorenog te 10.000 m2 otvorenog skladišta. Također, ponosni smo što je ukupna brojka educiranih i stručnih zaposlenika dosegla 50 te što je atmosfera i dalje poprilično obiteljska.

F.I.C. d.o.o. bavi se uvozom, prodajom i ugradnjom keramike, kamena i kamina. S obzirom na to, primarna misija tvrtke je omogućiti kupcima i/ili investitorima veći i kvalitetniji izbor robe te uz stručno osoblje svakom klijentu pomoći odabrati ono što je kvalitetno, moderno, dostupno te prihvatljivo kako bi se njihove želje, odnosno potrebe što prije i lakše ispunile.

30 godina tradicije

Kvalitetnom uslugom i prodajom tvrtka F.I.C. već dugih 30 godina uspješno zadovoljava potrebe kako obiteljskih kuća i vikendica, tako i zahtjevnijih objekata kao što su stambene zgrade, proizvodni pogoni, poslovne hale, hoteli ili sl.. Ekološki je osviještena te se svakodnevno poduzimaju odgovarajuće mjere za smanjenje onečišćenja okoliša na terenu, ali i unutar samog poduzeća. Također, nastojimo optimizirati korištenje energije te se na taj način dodatno zalažemo za očuvanje okoliša i zaštitu klime.

Ono na što smo posebno ponosni je činjenica da svakim danom raste broj zadovoljnih kupaca, obrtnika, te malih i velikih tvrtki koji su zadovoljni uslugom i koji su zbog iste ostali vjerni F.I.C.-u. To je i vizija samog poduzeća – biti najbolji u ponudi i ugradnji pomno odabranog, kvalitetnog i raznolikog asortimana keramičkih pločica, kamena i kamina te u svakom trenutku biti u mogućnosti pomoći kupcima koji su se upustili u avanturu uređenja interijera ili eksterijera.

Stabilnost i postojanost

Stabilnost i postojanost u poslovnom razvoju proizlaze iz poštivanja načela kvalitete te korektnost u poslovanju. Za pouzdanog partnera smatraju nas maloprodajni kupci te investitori i arhitekti većih i zahtjevnijih projekata, a u prilog tome govori i referentna lista.
Zadovoljstvo svih naših kupaca, kvaliteta, brzina obavljanja posla te jedinstvena ponuda „ključ u ruke“ naše su niti vodilje.
Pozivamo Vas da nam se obratite s povjerenjem te da dopustite da budemo dio Vašeg projekta!

Čekamo Vas u našem salonu na samom ulazu (izlazu) u grad u sklopu kojeg Vam je dostupan i besplatan parking.

Ponosni smo na suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima

KERAMIKA

Ako tražite keramičke pločice za kuhinju, kupaonicu, hodnik, bez obzira trebate li zidne ili podne obloge, sigurni smo da ćete u našem salonu pronaći sve što Vam je potrebno!

Pogledajte ponudu porculanskih i keramičkih pločica

KAMINI

Planirate unaprijediti svoj životni ili poslovni prostor ugradnjom kamina? Tražite li dekorativni element ili sustav grijanja, kaminima na drva iz naše ponude sigurno ćete biti zadovoljni.

Pogledajte ponudu kamina

GRAĐEVINSKI MATERIJAL

Izaberite sve za gradnju i uređenje iz naše široke ponude kvalitetnog građevinskog materijala. I najveća kuća gradi se malim ciglama, a odabirom našeg asortimana sigurni ste da će taj materijal biti i najkvalitetniji.

Pogledajte ponudu građevinskog materijala

Pošaljite upit za ovim proizvodom

Na upit odgovaramo u najbržem mogućem roku. 

× Kako Vam možemo pomoći?