01 6545 777

Palazzetti kamini, pregled kamina iz naše ponude

Kamini Palazzetti – vodeći talijanski proizvođač kamina na svijetu

palazzeti kamin u dnevnoj sobi

Kamini Palazzetti su jedan od vodećih europskih proizvođača kamina na ogrjevno drvo u svijetu. S više od 50 godina iskustva, Palazzetti je talijanski brend poznat po izvanrednom dizajnu i kvaliteti svojih proizvoda. Uz odlične ogrjevne karakteristike kamina koje proizvode.

Kamini Palazzetti dostupni su u različitim stilovima i veličinama, od elegantnih klasičnih kamina do modernih s nekonvencionalnim dizajnom. Svi Palazzetti kamini napravljeni su od najkvalitetnijih materijala (kotlovskog čelika, gusa i magnofiksa) i izrađeni su prema najvišim standardima kvalitete. Palazzetti također proizvodi široku paletu obloga.

Sve te dodatne stavke također su dostupne u širokom spektru stilova i boja, tako da možete prilagoditi svoj kamin prema vašim potrebama i ukusu. Osim toga, Palazzetti je kao talijanski proizvođač poznat po svom inovativnom dizajnu i naprednim tehnologijama.

Neki od njihovih kamina imaju integrirane sustave za recirkulaciju zraka, odnosno sustav dvostrukog sagorijevanja što osigurava da prostorija u kojem se koristi kamin ostane čista i prozračna, bez nedostataka takvog načina grijanja prostora kao što su miris dima, čađe ili eventualno zadimljavanja.

Palazzetti kamini su idealna opcija za one koji žele kombinirati dizajn, kvalitetu i inovacije za svoj kamin.

Palazzetti kamini – pregled naše ponude ugradbenih kamina na drva

Pored keramike u ponudi imamo upravo Palazzetti ložišta za kamine. Naša ponuda sastoji se od ložišta serije Monoblocck i Ecomonoblocck. Ložišta su izrađena o kotlovskog čelika, a unutrašnjost je obložena gusom i magnofixom.

Ako vas zanima cijena ovih ugradbenih kamina na drva, molimo vas da nas kontaktirajte za pojedini model kamina koji vas interesira. Upit nam možete poslati putem naše kontakt stranice.

Neke od specifičnosti serije Palazzetti Monoblock ugradbenih ložišta na drva

  • opremljena konvekcijskom komorom radi bržeg zagrijavanja i bolje raspodjele toplog zraka
  • posjeduju automatsku klapnu na dimnjaku s opcijom regulacije
  • mogućnost ugradnje turbine s digitalnom upravljačkom jedinicom za distribuciju toplog zraka
  • sva ložišta iz ove serije imaju vrata koja se otvaraju prema gore, odnosno podizna vrata s opcijama otvaranja vrata u stranu radi jednostavnijeg čišćenja i održavanja.

Posebnosti i ugođaj korištenja kamina na drva

Ugradbeni kamini su jedan od najprivlačnijih i najupečatljivijih estetskih detalja prostorije u kojoj se nalaze. Obično se ugrađuju u dnevne sobe, odnosno tamo gdje se obično cijela obitelj provodi najviše vremena. Svakom gostu i posjetitelju mogu se lako dopasti. Kamini na drva osim dobre moći grijanja stvaraju predivnu atmosferu i ugođaj u prostoriji.

Naravno, kamini na drva mogu biti vaš izbor ako imate sve potrebne uvjete, pa i takav način života koji nije užurban. Trebate uzeti u obzir vrijeme koje je potrebno odvojiti oko nabavke i spremanja drva, te samog loženja.

Palazzetti kamini – kvaliteta i dugogodišnje iskustvo

S više od 50 godina iskustva i širokom paletom proizvoda, Palazzetti će zasigurno zadovoljiti vaše potrebe i zahtjeve.

Unutrašnji kamin koriste za grijanje prostora u kući ili stanu. Unutrašnji kamini mogu se koristi i kao dodatni izvor grijanja u zimskim mjesecima ali i kao dogrijavanje u prijelaznom razdoblju proljeća i jeseni.

Kamine na drva su tradicionalni i daju autentičan ugođaj, ali i zahtijevaju redovno održavanje.
Prilikom odabira unutrašnjeg kamina, treba imati u vidu veličinu prostora u kojem će se kamin postaviti, kao i održavanje te na kraju budžet koji nije zanemariva stavka.

Kamini na drva su povoljniji za korištenje, ali zahtijevaju više održavanja i prostor za skladištenje drveta. Ako planirate postavu unutrašnjeg kamina, važno je posavjetovati se sa stručnjakom i pridržavati se propisa i normi vezanih za postavljanje i uporabe kamina. Također, važno je da redovito održavate kamin i da ga koristite isključivo prema uputstvima proizvođača.

Pošaljite upit za ovim proizvodom

Na upit odgovaramo u najbržem mogućem roku. 

× Kako Vam možemo pomoći?